здравейте моята 2.5тд много пуши при старт имате ли някаква идея от какво е
Известие
Collapse
No announcement yet.
Problem4eta
Collapse
X
-
Nqma ti puka pi4,i pri men e sa6tata rabota,predi da zapalq gledam na ogledaloto da nqma nqkoi otzade.Tva sa stari ma6ini,ako ti kaja na moqta kakvo li nqma za smenqne,osven dvigatelq ,4e mi e za remont imam i 2predni amortisiora,predi 2 dena mi proteka pompata na saedinitelq,boqta mi e na 2cvqta abe baraki kat ne e novo e taka opravi6 edno obadi se drudo
Comment
-
Първоначално публикувано от krasen_78 Покажи съобщениездравейте моята 2.5тд много пуши при старт имате ли някаква идея от какво е
А към другия колега - не забравяй кирилицата!
И последно - няма стари коли, няма нови - има поддържани или не.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщениеза да не пускам друга тема тук ще се исплача.Колеги от какво са направени тея дръжки от картон ли.Днес вътрешната на шофйорската врата ми остана в ръката, а ми са счупени и външните две предни.Направо станах за смях.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщениеза да не пускам друга тема тук ще се исплача.Колеги от какво са направени тея дръжки от картон ли.Днес вътрешната на шофйорската врата ми остана в ръката, а ми са счупени и външните две предни.Направо станах за смях.
А ако вътешните са от белите - стоманени малко ме съмнява да успееш да я счупиш - имам 4 броя от тях , бях ги взел за моята но не станаха .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Аз до сега не съм видял запазан ВМ двигател да пуши та бил той и на 300000км.Даже бих казал,че са доста "чисти" двигатели.Просто двигателите ви вече са износени и си плачат за основен ремонт.Двигател,ГНП,турбо.Всичко се прави разбира се,въпроса е дали ви устройва цената.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеАз до сега не съм видял запазан ВМ двигател да пуши та бил той и на 300000км.Даже бих казал,че са доста "чисти" двигатели.Просто двигателите ви вече са износени и си плачат за основен ремонт.Двигател,ГНП,турбо.Всичко се прави разбира се,въпроса е дали ви устройва цената.Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Comment
-
За 32Б не мога да ти кажа.Знам на моя колко излезе.Малко над 1200лв части и шлайфане на блок,глави,проверки на херметичност и т.н.Без пари за разглобяване и сглобяване на мотора.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от icedoc Покажи съобщениеи от гарнитурите си тече доволно ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЧе къде пък от нея?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениеот там каза ли на баща ми да си ходи и да не се връща за нищо свързано с алфа хахаха, ебаси некадърниците, утре ше ходя до сервиза на некаф преподавател от МЕИ дето много ги разбирал италянките, да видим тои кво ше направи !
Alfa Romeo 164 2.5TDI
BMW 525TDS
Hyundai Accent
Comment
-
е моята преди беше с вм 84 в мотора и неможете да си представите колко пушеше като е студена...а като загрее не се забелязваше и следа от пушек,при положение че гнп-то ми беше перфектно.. имах случаи да запаля пред нас а зад мен някви хора в един джип ... изкочиха на пожар и тоиа прежълтял ми вика помислих си че джипа ми гори :Д и така де превартя биела на 4ти цилиндър (обичаината болест) в момента мотора е на парчета и няма никакво износване на цилиндрите а е на 500 000 и отгоре.
колеги проверете си първо електроните дюзи преди да започнете с ремонтите.. поне за моя случаи съм сигурен че пушеше заради 1вата дюза.
Alfa Romeo 164 2.5TDI
BMW 525TDS
Hyundai Accent
Comment
Comment